Diensten

Speel je Wijs is de naam van het bedrijf van  Irma Smegen. Bij Speel je Wijs bent u op de juiste plek voor inspiratie, opleidingen, lezingen en coachingstrajecten. Speel je Wijs staat voor diversiteit: iedereen mag zich op zijn eigen wijze ontwikkelen en dat kan met speelse werkvormen.

Mindfulness

De verschillende mindfulnesstrainingen zijn onder dit kopje ‘diensten’ te vinden. Het is mogelijk om mee te doen met een dagtraining Spelen in Stilte of Verbeelden en Verbinden en daarnaast is er een langer traject van zes weken waarbij de trainingen ’s avonds plaatsvinden. Alle trainingen worden gegeven in Orvelte (Drenthe). 

Interne training of lezing

Interne trainingen en lezingen worden op maat samengesteld, en kunnen ook op een zelf te kiezen locatie worden verzorgd, voor zowel kleine als grote groepen. 

Speel je Wijs en Speel je Wijs woordenschat  

De workshops Speel je Wijs geeft Irma zelf alleen nog aan grote groepen. Voor teamworkshops Speel je Wijs kunt u contact opnemen met een trainer bij u in de buurt. U vindt een overzicht op de kaart. De materialen die bij beide boeken horen zijn te vinden onder het kopje boeken en producten.

Internationaal

Irma werkt regelmatig in het buitenland, onder andere met dank aan twee Erasmus+ beurzen die ze met Speel je Wijs ontving. Openbare trainingen en congressen zijn opgenomen op de kalender en op de pagina Erasmus+ is meer informatie te vinden over de internationale projecten.

Contact

Neem bij interesse of vragen gerust rechtstreeks contact op met Irma.