Diensten

Speel je Wijs is de naam van het bedrijf van  Irma SmegenSpeel je Wijs staat voor diversiteit: iedereen mag zich op zijn eigen wijze ontwikkelen en dat kan met speelse werkvormen. Irma schrijft boeken en ontwikkelt leermiddelen. Daarnaast is het mogelijk om via Speel je Wijs opleidingen en workshops te doen of lezingen te boeken. 

Mindfulness

De verschillende mindfulnesstrainingen zijn onder dit kopje ‘diensten’ te vinden. Het is mogelijk om mee te doen met een dagtraining Spelen in Stilte of Verbeelden en Verbinden en daarnaast is er een langer traject van zes of acht weken waarbij de trainingen ‘s avonds plaatsvinden. De trainingen worden gegeven in Orvelte (Drenthe) of kunnen op een locatie naar eigen keuze worden verzorgd. In verband met internationale projecten staan er de komende jaren minder trainingen gepland. Nieuwe data worden aangekondigd in de nieuwsbrief.

Interne training of lezing

Interne trainingen en lezingen worden op maat samengesteld, en kunnen ook op een zelf te kiezen locatie worden verzorgd, voor zowel kleine als grote groepen. 

Speel je Wijs en Speel je Wijs woordenschat  

Voor workshops Speel je Wijs is het mogelijk om contact op te nemen met een trainer in de buurt. Een overzicht is te vinden op de kaart. De materialen die bij beide boeken horen zijn te vinden onder het kopje boeken en producten: Speel je Wijs Woordenschat en Speel je Wijs.

Internationaal

Irma werkt regelmatig in het buitenland, onder andere met dank aan drie Erasmus+ beurzen die ze met Speel je Wijs ontving. Openbare trainingen en congressen zijn opgenomen op de kalender en op de pagina Erasmus+ is meer informatie te vinden over de internationale projecten.

Contact

Neem bij interesse of vragen gerust rechtstreeks contact op met Irma.